WELKOM BIJ LUXE-VAKANTIEBUNGALOW WATERLELIE 61,

Deze luxe vakantiebungalow ( Schtulpke ) voor 2 - 6 personen is gelegen aan de Belgische kant van Maastricht, op het 60 hectaren groot Recreatiedomein Sunclass Sonnevijver Vijverdorp.
Dit Recreatiedomein ligt in het dorp Rekem, gemeente Lanaken in Belgisch Limburg. Het kerkdorp Oud-Rekem werd op 29 mei 2008 door Toerisme Vlaanderen verkozen tot het "mooiste dorp van Vlaanderen".

Recreatiedomein Sunclass Sonnevijver Vijverdorp bestaat uit puur natuur. Het park grenst aan het Nationaal Park Hoge Kempen en is daardoor erg bosrijk. In het park zelf liggen een aantal (vis)vijvers en de zogenaamde Sonnevijver, een 7 hectaren grote vijver met een eigen waterbron en zandstrand, diverse (lig)weiden, kleine speeltuin, paden en laantjes. Aan de grote vijver ligt restaurant 'T Boothuys. Het restaurant heeft een terras op palen vanwaar u een prachtig uitzicht heeft.

Vanuit het Recreatiedomein kunt u bewegwijzerde wandelingen maken door het Nationaal Park, paardrijden bij de naastgelegen manege, of circa 2000 km. aan bewegwijzerde fietsroutes volgen. Op loopafstand van de bungalow is ook een Wellness center met gastronomische mogelijkheden. Mocht u gebruik willen maken van een auto, dan zult u er verbaasd van staan hoe kort bij leuke dagactiviteiten zijn. Wat dacht u van Outlet Shopping Center Maasmechelen Village, bruisend Maastricht, Toeristenstadje Valkenburg aan de Geul, 5 golfbanen binnen een straal van 20 km, verschillende themaparken, enz. Dit alles staat garant voor een verblijf vol plezier voor u, misschien met kinderen en kleinkinderen. Mocht u met meer dan 6 personen zijn, dan kunt u toch contact opnemen, wellicht kunnen wij u een vakantie aanbieden, maar dan met 2 of meer huisjes.